2023 Nordstrom Jubileumssalg: Når det er, hva du skal kjøpe, så vel som mer!

October 3, 2022 0 Comments

Aug. 2022 Oppdatering: Nordstrom -jubileumssalget er avsluttet for året, men følg med for neste enorme salg. Ukjent med NAS? Inspiser ut denne siden for mye mer informasjon om hvorfor det er årets aller beste salg.) Indikasjon opp for at nyhetsbrevet vårt skal være på toppen av alt det store salget på arbeidstøy, eller inspisere vår Roundup av det siste salget på arbeidstøy!
Når er 2022 Nordstrom jubileumssalg?
Nordstrom -jubileumssalget er tilgjengelig for forskjellige grupper til forskjellige tider, avhengig av om du er kortmedlem, så vel som hva din “status” er. Her er informasjonen fra Nordstrom:

Fordi ikoner så vel som ambassadører må bruke mye for å få den tilstanden ($ 15 000 nett samt $ 5000 netto), er den aktuelle datoen for mange Nordstrom -kortholdere for 2022 Nordstrom Jubileumssalg 9. juli 2022.

Salget er tilgjengelig for alle 15. juli 2022.
Denne publiseringen inkluderer tilknyttede lenker, så vel som Corporette®, kan foreta provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mye mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Hva er forhåndsvisning av Nordstrom Jubileums salgssalg?
Nordstrom har typisk gjort en spesiell katalog for å få folks rente for salgsartikler, men fordi 2021 har katalogen vært en forhåndsvisning på internett. Du kan ikke kjøpe ting ennå, men du kan se hva som vil være i salg på denne lenken (og legge til produkter til ønskelisten din for enkel kjøp senere). Du kan inspisere alle valgene våre fra salget på denne lenken.

Når kan jeg handle 2022 Nordstrom jubileumssalg?
For salget av jubileum i 2022 har Nordstrom begrenset tidlig gevinst tilgang til tungt til Nordstrom -kortholdere, så vel som selv da tungt av nivåer. De kortholderne som har brukt mye mer enn $ 15.000 i nettoinnkjøp (ikoner) fikk tidligst tilgang, fra og med 6. juli 2022, mens ambassadører ($ 5K) får gevinst tilgang til 7. juli 2022. Influencers ($ 500+) får gevinst tilgang til 9. juli 2022.
Salget åpnes for alle 15. juli 2022 – hvis noe er igjen. Du kan klikke på denne lenken for å få mye mer informasjon om salget; Det er også en lenke på den siden der du kan inspisere hvilken tilstand du har. (Det kan hende du må logge inn.)

Hva er 2022 Nordstrom jubileumssalg?
Nordstrom jubileumssalg (eller NAS) er et en gang årlig sommersalg der Nordstrom markerer ned nytt høstprodukt for en begrenset tid. I motsetning til annet salg, som fokuserer på å rydde ut gamle varer, gir Nordstrom jubileumssalg deg rabattpriser på helt nytt høstprodukt når det treffer hyllene.
Her er alle valgene våre fra Nordstrom -jubileumssalget i 2022!

Vent, hva? Egentlig? Nytt høstprodukt til salgs?
Ja, virkelig. Dette er grunnen til at besøkende som dette salget – det er massevis av størrelser og farger tilgjengelig; Det hele er tilstedeværende trender, former, lengder, så vel som farger; I tillegg til generelt er det en fantastisk tid å fylle på grunnleggende ting, fra underklut til sko til vesker til dresser, fra budsjettplanvalg til investeringsstykker. Vi har avrundet det aller beste undertøyet å kjøpe på Nordstrom basert på shoppers rangeringer; Du kan også ønske å inspisere vår Roundup av den aller beste denim å ha på jobb.

Hva vil bli inkludert i Nordstrom -jubileumssalget i 2022?
Du kan inspisere alle valgene våre fra salget best her! Generelt er valget litt annerledes hvert år, så følg med her (eller enda bedre, indikasjon på vårt nyhetsbrev!) For våre valg for årets Nordstrom -jubileumssalg. Arbeidstøymerker vi har sett representert mye tidligere inkluderer Halogen, Vince Camuto, Boss, Sam Edelman, Eliza J, Hanky ​​Panky, Chantelle, Natori, Wacoal, Lafayette 148 New York, Tory Burch, teori, Zella, også som mer. (Du kan se våre NAS -valg fra tidligere år best her!)

Hvordan får jeg tilgang til tidlig gevinst til 2022 Nordstrom jubileumssalg?
Hvis du har et Nordstrom -fordelskort eller et Nordstrom Credit Rating -kort, kan du handle tidlig tilgang. Du kan indikasjon på et fordelskort her. (Du kan sjekke ut våre eldre tanker om fordelene med Nordstrom Credit Rating -kortet – det er fremdeles et av få “butikkkort” som jeg bruker.)
(Advarsel hvis du ikke har tidlig tilgang: Ting tilbyr ut!)

Bør jeg handle 2022 NAS på internett eller i butikken?
Jeg er teamet på internett generelt, hele tiden, men spesielt med Nordstrom siden de tilbyr helt gratis frakt så vel som helt gratis avkastning (for å oppgi ingenting av en fantastisk returpolitikk!). Fra 2022 er det ingen sluttgrense for avkastning, i det minste for produkter med etiketter fremdeles på. (Jeg liker alltid at Nordstrom gir deg forhåndsbetalt reSving etiketter, så alt du trenger å gjøre er å redusere større bunter ved postbenken – du krever ikke å evaluere noe, stå i kø eller snakke med postarbeideren.) Det er ikke for å oppgi at du burde Dra nytte av Nordstrom – som de bemerker: “Vi vil gjøre vårt beste for å ta vare på kunder, samt tilby dem rettferdig; Vi ber om at kundene våre behandler oss relativt også. ”
Når det er sagt, hvis du virkelig vil ha tingene dine i dag, må du merke deg at Nordstrom gir et “valg av” i butikken “-avhengig av hvilken butikk som er din regionale, kan de til og med tilby henting på gaten, der de tar den ut til deg. Du kan oppdage din regionale butikk her.

Fotokredittvurdering øverst: Offentlig domene.
Fotokredittvurdering for PIN: WPCPEY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *